Ben je op zoek naar nieuw werk? En zou je graag gebruik maken van persoonlijke coaching? WerkVinden Alphen geeft je de mogelijkheid jouw loopbaanvragen te beantwoorden in een één-op-één-gesprek met een loopbaancoach. Jouw doelstelling is ons uitgangspunt!

Doel, knelpunten en actieplan

Het doel van dit gesprek is dat je een stap verder komt om werk te vinden dat bij je past. Jij geeft aan waarover je in gesprek wilt. Waar jij tegenaan loopt bij het vinden van werk. We sluiten aan bij jouw situatie en actieplan. Hoe ga je je doelstellingen realiseren en wat heb je nog nodig?

Loopbaanvragen die je zou kunnen inbrengen:

  1. Wat is mijn passie? Wat wil ik nu echt?
  2. Welke kwaliteiten en talenten (h)erken ik bij mezelf? Waar haal ik energie uit?
  3. Waar liggen mijn sterke en zwakke punten en welke baan past daar bij?
  4. Waar vind ik die baan?
  5. Welke stappen ga ik daarvoor zetten?

Sollicitatie-ondersteuningsvragen die je zou kunnen inbrengen:

  1. Hoe vind en selecteer ik vacatures die bij mij passen?
  2. Hoe ga ik me onderscheiden? Niet alleen met mijn cv maar tijdens de hele sollicitatieprocedure?
  3. Hoe beantwoord ik ‘moeilijke’ vragen, bijv. over mijn zwakke kanten en gat op mijn cv?
  4. Hoe verkoop ik mezelf vanuit mijn eigen identiteit?

Persoonlijke Coaching

Je kunt bij WerkVinden Alphen één of twee loopbaangesprekken van anderhalf uur boeken. In het eerste gesprek bepalen we samen of één of twee afspraken in jouw situatie passend zijn. In beide gevallen ga je met praktische en bruikbare tips naar huis, waarmee je stappen verder komt! De gesprekken vinden plaats op vrijdagmiddag. Het eventuele tweede gesprek vindt plaats na twee weken.

Wie zijn de loopbaancoaches?

De loopbaancoaches zijn ervaren coaches en Noloc gecertificeerd. Ze zjn gedreven, betrokken met een empathische instelling en hebben een bewezen trackrecord. 

Zet de volgende stap en maak een afspraak

Mail naar WerkVinden Alphen via het contactformulier om je aan te melden voor een afspraak. 

Jouw investering
Jouw investering is beperkt, zie de tarieven. De werkelijke waarde is 200 euro per gesprek of meer.