WerkVinden Alphen biedt WerkVinders de gelegenheid om via workshops en gerichte kennis- en vaardigheidsontwikkeling te ontdekken wat iemands talenten en kwaliteiten zijn en kennis op te doen waarmee de de kans op het vinden van werk vergroot.

Waar ben je goed in? Hoe maak je een cv? Hoe val je op tussen alle andere sollicitanten? Maak je goed gebruik van je netwerk? En, hoe vind je als zzp’er een nieuwe klus?

Er zijn tal van specialisten die onze organisatie een warm hart toe dragen en ons belangeloos ondersteunen door het verzorgen van een workshop of training. Daar zijn we ze heel erg dankbaar voor. Hoogste tijd om deze specialisten voor te stellen in onze eregalerij.

Jos van Bohemen

Advocaat

Jos van Bohemen is advocaat arbeidsrecht bij Berntsen & Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn. Samen met een aantal collega’s verzorgt hij het spreekuur arbeidsrecht bij WerkVinden Alphen.

Uw naam hier?

Loopbaancoach

Uw naam hier?

HR Adviseur

Raymond Geertsen

Fotograaf

Raymond is sinds 2017 aan WerkVinden Alphen verbonden. Hij is een van de coaches voor Hulp bij cv en LinkedIn en daarnaast verzorgt hij als fotograaf regelmatig een fotoshoot voor het maken van professionele profielfoto’s.

Wendy Goudzwaard

Coach, trainer, adviseur, projectleider en sparringpartner

Wendy is coach, trainer, adviseur, projectleider en sparringpartner bij Goud[z]Waard Coaching, Counseling en Training. Als loopbaancoach zet ze in op werkgeluk. Hiervoor heeft ze o.a. de training “Vind je Werkgeluk” ontwikkeld.
Haar motto is: In ieder mens zit een stukje waarom hij Goud Waard is. Ik zoek en vind het!”

Uw naam hier?

Online marketing specialist

Uw naam hier?

Trainer/coach

Hermo Kuilenburg WerkVinden Alphen aan den Rijn

Hermo Kuilenberg

Technisch schrijver ICT, beheerder en trainer

Hermo is sinds 2014 aan WerkVinden Alphen verbonden. Hij is een van de coaches voor hulp bij cv en LinkedIn, trainer voor diverse Microsoft-cursussen  en websitebeheerder.

Michael Scholte

Coach

Michael is een van de oprichters van WerkVinden en naast huidig bestuurder ook coach voor hulp bij cv en LinkedIn. Daarnaast is Michael te zien als coach bij netwerkwandelingen, Walk & Talk en andere bijeenkomsten.

René Springintveld

Financieel adviseur

René Springintveld is financieel planner en geeft de workshops “Zelfstandig Ondernemen” en “Netwerken”.

Johanna Steen

Loopbaanbegeleider & wandelcoach

Johanna is gecertificeerd loopbaancoach. Sinds 1991 begeleidt ze mensen bij het vinden van werk. Vanaf de start van WerkVinden in 2013, verzorgt ze voor WerkVinden Alphen diverse workshops en de maandelijkse netwerkwandelingen.

Robert Vos

Management Trainer, Coach & Adviseur

Robert Vos is een gepassioneerde managementtrainer, coach en counselor en tevens directeur/eigenaar van ROVOS Management BV. Hij verzorgt bij WerkVinden Alphen de workshop “Netwerken”.