Specialisten

WerkVinden Alphen biedt WerkVinders de gelegenheid om via workshops en gerichte kennis- en vaardigheidsontwikkeling te ontdekken wat iemands talenten en kwaliteiten zijn en kennis op te doen waarmee de de kans op het vinden van werk vergroot.

Waar ben je goed in? Hoe maak je een cv? Hoe val je op tussen alle andere sollicitanten? Maak je goed gebruik van je netwerk? En, hoe vind je als zzp’er een nieuwe klus?

Er zijn tal van specialisten die onze organisatie een warm hart toe dragen en ons belangeloos ondersteunen door het verzorgen van een workshop of training. Daar zijn we ze heel erg dankbaar voor. Hoogste tijd om deze specialisten voor te stellen in onze eregalerij.

Stieneke Baas

Stieneke Baas

Trainer, coach en ondernemer

Stieneke Baas is bedrijfstrainer, RelatieCoach en verzorgt voor WerkVinden2.0 de workshop ‘ Werkloos? Neem je toekomst in eigen hand!’

Marjan de Boer

Marjan de Boer

Loopbaancoach en Businesscoach

Marjanne de Boer is loopbaancoach en businesscoach van LoopbaancoachingWerkt.

“Werk doen met plezier is een sleutel tot succes”, is haar motto.

www.loopbaancoachingwerkt.nl

Jos van Bohemen

Jos van Bohemen

Advocaat

Jos van Bohemen is advocaat arbeidsrecht bij Berntsen Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn. Samen met een aantal collega’s verzorgt hij het maandelijks spreekuur arbeidsrecht bij WerkVinden2.0.

www.berntsenmulder.nl

 

Ernst Jan Bos

Ernst Jan Bos

Social Media Business Strateeg

Ernst Jan is spreker, coach, adviseur en trainer. “Mijn uitdaging elke dag is bedrijven en mensen te laten inzien dat ze geld kunnen verdienen met de inzet van de sociale media. Contact maken met bedrijven en mensen was nog nooit gemakkelijk.

Voor WerkVinden verzorgt Ernst Jan enkele workshops m.b.t. Social Media

www.bossocialbusiness.nl

Jeroen Ogier

Jeroen Ogier

Trainer & Coach

Jeroen Ogier is organisatieadviseur, trainer en coach voor zowel individuen als teams. Hij verzorgt voor Werkvinden2.0 de workshop Communicatiestijlen.

www.detalentwekker.nl.

Michou van Donk

Michou van Donk

Fotograaf & art director

Fotograaf en art director Michou van Donk verzorgt de workshop ‘Profielfotografie, een representatieve foto voor op je CV en social media’.

Nanda Foendoe-Blok

Nanda Foendoe-Blok

HR Adviseur

Nanda is manager HR bij Rabobank Groene Hart Noord. Ze verzorgt in de oneven weken op vrijdagochtend “hulp bij sollicitatiegesprekken”. Deelnemers kunnen dan 1-op-1 een sollicitatiegesprek oefenen.
Regelmatig verzorgt ze ook workshops over dit onderwerp.

Hedy Jagtman

Hedy Jagtman

Trainer/coach en ervaringsdeskundige

Naast (opgeleid) trainer – coach is Hedy ook ervaringsdeskundige.  Zij vind het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen, zowel voor haarzelf als voor haar cliënten. ​Ze zegt: “Ik coach vanuit mijn hart en als ervaringsdeskundige. Vertrouwen en verbinding zijn de basis voor een succesvol coach traject.”
Voor WerkVinden Alphen verzorgt Hedy o.a. de workshop “Boven de Lijn”.

Paola Hoogervorst

Paola Hoogervorst

Online marketing specialst

Paola Hoogervorst is specialist op gebied van online marketing. Zij adviseert WerkVinden2.0 op het gebied van WordPress, social media en vindbaarheid. Ze bouwde de website van WerkVinden2.0 Alphen aan den Rijn. Ook verzorgt ze de workshop “Website voor startende ondernemers” bij het ZP-Traject.

Maartje Koppen

Maartje Koppen

Loopbaancoach

Maartje Koppen is de loopbaancoach van P.I.M.P. your career. P.I.M.P. your career staat voor Passie, Inspiratie, Motivatie en Positieve energie in werk.

www.pimpyourcareer.nu

René Springintveld

René Springintveld

Financieel adviseur

René Springintveld is Financieel Planner en geeft de workshops Zelfstandig Ondernemen en Netwerken.

www.springintveldfinancieeladvies.nl

Johanna Steen

Johanna Steen

Loopbaanbegeleider & wandelcoach

Johanna is gecertificeerd loopbaancoach. Sinds 1991 begeleidt ze mensen bij het vinden van werk. Vanaf de start in 2013 verzorgt ze voor WerkVinden2.0 diverse workshops. Binnen de Trajecten zijn dit meestal het onderdeel Ontslagverwerking en het onderdeel Kwaliteiten.

Robert Vos

Robert Vos

Management Trainer, Coach & Adviseur

Robert Vos is een gepassioneerde management trainer, coach & counselor en tevens directeur/eigenaar van ROVOS Management BV. Hij verzorgt bij WerkVinden 2.0 de workshop “Netwerken”.

www.rovos.nl

Wendy Vos

Wendy Vos

xx

Wendy Vos, eigenaresse van Trittico, verzorgt de workshop Sollicitatievaardigheden.

www.trittico.nu

Share This