Specialisten

WerkVinden Alphen biedt WerkVinders de gelegenheid om via workshops en gerichte kennis- en vaardigheidsontwikkeling te ontdekken wat iemands talenten en kwaliteiten zijn en kennis op te doen waarmee de de kans op het vinden van werk vergroot.

Waar ben je goed in? Hoe maak je een cv? Hoe val je op tussen alle andere sollicitanten? Maak je goed gebruik van je netwerk? En, hoe vind je als zzp’er een nieuwe klus?

Er zijn tal van specialisten die onze organisatie een warm hart toe dragen en ons belangeloos ondersteunen door het verzorgen van een workshop of training. Daar zijn we ze heel erg dankbaar voor. Hoogste tijd om deze specialisten voor te stellen in onze eregalerij.

Marjanne de Boer

Marjanne de Boer

Loopbaancoach en Businesscoach

Marjanne de Boer is loopbaancoach en businesscoach van LoopbaancoachingWerkt.

“Werk doen met plezier is een sleutel tot succes”, is haar motto. Zij verzorgt o.a. de Persoonlijke Coaching voor WerkVinden Alphen.

www.loopbaancoachingwerkt.nl

Jos van Bohemen

Jos van Bohemen

Advocaat

Jos van Bohemen is advocaat arbeidsrecht bij Berntsen & Mulder Advocaten in Alphen aan den Rijn. Samen met een aantal collega’s verzorgt hij het spreekuur arbeidsrecht bij WerkVinden Alphen.

www.berntsenmulder.nl

 

Ernst Jan Bos

Ernst Jan Bos

Social Media Business Strateeg

Ernst Jan is spreker, coach, adviseur en trainer. “Mijn uitdaging elke dag is bedrijven en mensen te laten inzien dat ze geld kunnen verdienen met de inzet van de sociale media. Contact maken met bedrijven en mensen was nog nooit gemakkelijk.”

Voor WerkVinden verzorgt Ernst Jan enkele workshops m.b.t. Social Media.

www.bossocialbusiness.nl

Jeroen Ogier

Jeroen Ogier

Trainer & Coach

Jeroen Ogier is organisatieadviseur, trainer en coach voor zowel individuen als teams. Hij verzorgt voor Werkvinden Alphen de workshop Communicatiestijlen.

www.detalentwekker.nl.

Tessa Faber

Tessa Faber

Loopbaancoach en eigenaar Making Sense

Tessa Faber is loopbaancoach en inspireert jou te ontdekken wie je ècht bent om vervolgens zelfbewuste keuzes te maken. Haar motto is “𝓞𝓷𝓽𝓭𝓮𝓴 𝔀𝓲𝓮 𝓳𝓮 𝓫𝓮𝓷𝓽 𝓮𝓷 𝔀𝓮𝓮𝓼 𝓱𝓮𝓽 𝓭𝓪𝓷 𝓮𝔁𝓹𝓻𝓮𝓼!”. Tessa geeft o.a. de training “STORY!-telling: succesvol solliciteren met jouw verhaal”.

www.makingsense.nl

Nanda Foendoe-Blok

Nanda Foendoe-Blok

HR Adviseur

Nanda is manager HR bij Rabobank Groene Hart Noord. Ze verzorgt in de oneven weken op vrijdagochtend “hulp bij sollicitatiegesprekken”. Deelnemers kunnen dan 1-op-1 een sollicitatiegesprek oefenen.
Regelmatig verzorgt ze ook workshops over dit onderwerp.

Raymond Geertsen

Raymond Geertsen

Fotograaf

Raymond is sinds 2017 aan WerkVinden Alphen verbonden. Hij is een van de coaches voor Hulp bij cv en LinkedIn en daarnaast verzorgt hij als fotograaf regelmatig een fotoshoot voor het maken van professionele profielfoto’s.

Wendy Goudzwaard

Wendy Goudzwaard

Coach, trainer, adviseur, projectleider en sparringpartner

Wendy is coach, trainer, adviseur, projectleider en sparringpartner bij Goud[z]Waard Coaching, Counseling en Training. Als loopbaancoach zet ze in op werkgeluk. Hiervoor heeft ze o.a. de training “Vind je Werkgeluk” ontwikkeld.
Haar motto is: “In ieder mens zit een stukje waarom hij Goud Waard is. Ik zoek en vind het!”

www.wendygoudzwaard.nl/

Paola Hoogervorst

Paola Hoogervorst

Online marketing specialst

Paola Hoogervorst is specialist op gebied van online marketing. Ze bouwde de website van WerkVinden Alphen. Ook verzorgt ze de workshop “Website voor startende ondernemers” bij het ZP-Traject.

Hedy Jagtman

Hedy Jagtman

Trainer/coach en ervaringsdeskundige

Naast (opgeleid) trainer – coach is Hedy ook ervaringsdeskundige.  Zij vind het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen, zowel voor haarzelf als voor haar cliënten. ​Ze zegt: “Ik coach vanuit mijn hart en als ervaringsdeskundige. Vertrouwen en verbinding zijn de basis voor een succesvol coach-traject.”
Voor WerkVinden Alphen verzorgt Hedy o.a. de workshop “Boven de Lijn”.

Hermo Kuilenberg

Hermo Kuilenberg

Technisch schrijver ICT, beheerder en trainer

Hermo is sinds 2014 aan WerkVinden Alphen verbonden. Hij is een van de coaches voor hulp bij cv en LinkedIn, trainer voor diverse Microsoft-cursussen  en websitebeheerder.

Michael Scholte

Michael Scholte

Coach

Michael is een van de oprichters van WerkVinden en naast huidig bestuurder ook coach voor hulp bij cv en LinkedIn. Daarnaast is Michael te zien als coach bij netwerkwandelingen, Walk & Talk en andere bijeenkomsten.

René Springintveld

René Springintveld

Financieel adviseur

René Springintveld is financieel planner en geeft de workshops “Zelfstandig Ondernemen” en “Netwerken”.

www.springintveldfinancieeladvies.nl

Johanna Steen

Johanna Steen

Loopbaanbegeleider & wandelcoach

Johanna is gecertificeerd loopbaancoach. Sinds 1991 begeleidt ze mensen bij het vinden van werk. Vanaf de start van WerkVinden in 2013, verzorgt ze voor WerkVinden Alphen diverse workshops en de maandelijkse netwerkwandelingen.

Robert Vos

Robert Vos

Management Trainer, Coach & Adviseur

Robert Vos is een gepassioneerde managementtrainer, coach en counselor en tevens directeur/eigenaar van ROVOS Management BV. Hij verzorgt bij WerkVinden Alphen de workshop “Netwerken”.

www.rovos.nl

Share This