WerkVinden Alphen is een stichting zonder winstoogmerk. Voor de uitvoering van activiteiten is WerkVinden Alphen geheel afhankelijk van donaties van particulieren en bedrijfsleven. Instellingen als UWV, de gemeente en Participe/Driemaster dragen de activiteiten van WerkVinden Alphen een warm hart toe, maar hebben niet de financiële middelen om deze te ondersteunen.

Eigen locatie

WerkVinden Alphen heeft een vaste locatie in de bibliotheek aan de Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Daardoor heeft WerkVinden Alphen een vaste basis gelegd voor de toekomst en kan zij werkzoekenden nog beter helpen met het focussen op hun talenten om zo de kans op het vinden van werk te vergroten. De vaste locatie zorgt ook voor maandelijkse vaste lasten. Daarom doet WerkVinden Alphen een beroep op particulieren en bedrijven die onze activiteiten een warm hart toedragen.

Vrijwillige bijdrage/donatie

Een vrijwillige bijdrage/donatie is van harte welkom op ons rekeningnummer:
NL89 RABO 0364867736, ter attentie van ‘Stichting WerkVinden2.0 Alphen’. Als dank voor uw donatie plaatsen wij graag een logo van uw bedrijf op onze website.

Onze sponsoren