Dit zijn de WerkDoeners van WerkVinden Alphen aan den Rijn.

Adelheid Ponsioen

Voorzitter

Adelheid heeft een indrukwekkende carrière in de openbaar vervoer- en luchtvaartsector en de museumwereld achter de rug. Zij heeft ruime bestuurservaring. Toen zij zelf tijdelijk zonder werk zat, heeft ze ervaren hoe fijn het is om terug te kunnen vallen op partijen die haar in haar zoektocht ondersteunden. Ze vindt het een eer om als voorzitter nu anderen te kunnen helpen om weer aan de slag te komen.

Winnie Scherpenzeel

Ontwikkelaar Jongerenprogramma

Winnie werkt als beleidsmedewerker/contractmanager Jeugdwelzijn voor de gemeente Rotterdam. Winnie heeft een achtergrond in de Sociale Wetenschappen en vindt het erg leuk om met allerlei verschillende doelgroepen in contact te komen en mensen verder te helpen waar dat kan.

Gerard van der Kooi

Bestuurslid operationele zaken & lid communicatieteam

Gerard deed jarenlange werkervaring op in diverse managementfuncties bij bedrijven zoals Archeon, SnowWorld en Dutch Water Dreams. Hij vindt het belangrijk om zich maatschappelijk in te zetten en gebruikt zijn ervaring bij WVA om werkzoekenden weer perspectief te bieden en aan een baan te helpen.  Gerard is medeverantwoordelijk voor alles wat met het aanbod van WVA te maken heeft.

Bert Noorbeek

Secretaris & Lid communicatieteam

Bert is gepensioneerd na een lange carrière bij Heineken waarvan de laatste jaren als ICT- client manager West Europa. Naast zijn werkzaamheden als secretaris, houdt hij zich in de communicatiecommissie intensief bezig met diverse communicatie aspecten die WerkVinden Alphen up-and-running houden en geeft daarbij speciale aandacht aan onze website.

Anita Schrijvers

Beheerder ledenadministratie

Anita doet als vrijwilliger veel hand- en spandiensten voor de bestuurs- en commissieleden. Zo houdt ze als beheerder van de ledenadministratie de administratie up-to-date en ondersteunt daarmee het secretariaat van WerkVinden Alphen.

Fré van der Werff

Buddy Coördinator

Fré is als gepensioneerde IT-er altijd nieuwsgierig naar de kleur van het gras aan de andere kant van de heuvel. Hij vindt het helemaal mooi als je je onderweg nuttig kunt maken. Dat doet hij bij WerkVinden Alphen als buddy coördinator. Fré werft, begeleidt en ondersteunt onze buddy’s die mensen coachen in hun zoektocht naar een nieuwe toekomst.

Roy Wijnberg

Vertrouwenspersoon

Roy is penningmeester geweest bij WVA tot mei 2021 en was tot zijn pensionering managing director van een internationale onderneming. Sinds zijn vertrek als penningmeester is Roy vertrouwenspersoon binnen WVA, de persoon aan wie men vertrouwelijke zaken kwijt kan. Roy vindt dat het hebben van werk een grondrecht is, ongeacht achtergrond, leeftijd of niveau. Daarom kan hij zich helemaal vinden in de visie en missie van WerkVinden Alphen.

Charlotte Belder

Gastvrouw

Anita doet als vrijwilliger veel hand- en spandiensten voor de bestuurs- en commissieleden. Zo houdt ze als beheerder van de ledenadministratie de administratie up-to-date en ondersteunt daarmee het secretariaat van WerkVinden Alphen.

Nico Moen

bestuurslid externe betrekkingen & lid communicatieteam

Nico had een lange internationale marketing loopbaan bij een groot mediaconcern. Docent hogeschool InHolland. Gespecialiseerd in arbeidsmarkt(communicatie). Legt en onderhoudt contact met nationale, regionale en lokale organisaties. Verzorgt externe communicatie waaronder persberichten.

Michael Scholte

Intaker

Michael was beleggingsspecialist bij Rabobank en is een van de oprichters van WerkVinden Alphen. Voormalig bestuurslid operationele zaken en (wandel)coach. Hij is nu het eerste aanspreekpunt van WerkVinden Alphen bij de vrije inloop in de bibliotheek. Michael beschikt over een schat aan ervaring als arbeidsmarkt-coach, organisator en initiatiefnemer.

Joke den Hartog - van den Berg

Event Manager

Joke werkte ruim 40 jaar als juridisch- en financieel medewerker bij een deurwaarderskantoor. Toen het bedrijf zijn activiteiten stopte, raakte Joke betrokken bij WerkVinden Alphen. Daar ondersteunt zij als event manager het bestuurslid operationele zaken bij de organisatie van activiteiten als informatiebijeenkomsten en workshops.

Kees Haak

Productontwikkelaars

Kees is een ervaren HR-professional, coach en recruiter. Hij gelooft dat werk doen wat past bij je talent en vaardigheden een van de meest zingevende activiteiten is in een mensenleven. Kees is o.a. NOLOC Erkend Loopbaanprofessional. Binnen WerkVinden Alphen houdt hij zich bezig met het opzetten van nieuwe workshops en andere sessies die aansluiten bij de arbeidsmarkt. Daarnaast verzorgt hij zelf ook enkele workshops.

Hermo Kuilenburg WerkVinden Alphen aan den Rijn

Hermo Kuilenberg

buddy & coach CV en LinkedIn profiel

Hermo is technisch schrijver ICT en functioneel beheerder. Bij WerkVinden Alphen is hij buddy en coacht mensen die op zoek zijn naar een nieuwe toekomst en een nieuwe baan. Daarnaast is Hermo één van de coaches bij het schrijven van een goed  cv en het maken van een LinkedIn profiel, trainer voor diverse Microsoft-cursussen en websitebeheerder.

Sandra Marbus

Administratie

Sandra heeft een zeer ruime ervaring in allerlei administratieve functies. In een periode zonder werk is ze bij WerkVinden aan de slag gegaan als gastvrouw. Nadat ze, mede door deze ervaring, weer een baan had gevonden is ze aan WerkVinden Alphen verbonden gebleven om de financiële administratie te verzorgen. Ze werkt nu als Teamondersteuner bij GO! voor jeugd.

Gerk Kooy

Buddy

Gerk is sinds 2012 gepensioneerd en houdt zich sindsdien bezig met allerlei sociaal maatschappelijke activiteiten. Bij WerkVinden Alphen is hij naast buddy ook lid van de evenementencommissie. Als buddy coacht hij mensen die op zoek zijn naar een nieuwe toekomst en een nieuwe baan. In de evenementencommissie ondersteunt hij het bestuurslid operationele zaken bij de organisatie van workshops en informatiebijeenkomsten.

Kees Andriessen

Lid communicatieteam

Kees was in diverse commerciële- en redactionele functies werkzaam bij (inter)nationale uitgeverijen en reclamebureaus. Tekstschrijver off- en online. Houdt zich met name bezig met interne communicatie zoals het maandprogramma en de nieuwsbrief, teksten redigeren en persberichten schrijven.

Maggie Labots

Buddy

Maggie is werkzaam als Buddy en begeleid mensen, die tussen “wal en het schip zijn geraakt”, nadat ze werkeloos zijn geworden. Zij vindt dit een dankbare taak, met als doel om voor de werkzoekende weer een passende baan op de arbeidsmarkt te vinden. In het verleden was Maggie re-integratiecoach bij een particulier reïntegratiebedrijf, waar zij veel ervaring heeft opgedaan. Deze ervaring zet ze nu graag in bij WVA.

Richard de Romijn

Penningmeester

Richard studeerde economie in Rotterdam. Daarna deed hij veel (internationale) ervaring op bij een bedrijf in boekhoudsoftware. Later werd hij er financieel manager. In 2011 zegde hij zijn baan op om in het bedrijf van zijn vrouw aan de slag te gaan. Nu is hij parttime vastgoedbeheerder. Richard wilde ook maatschappelijk een rol vervullen en sloot zich daarom aan bij WerkVinden om de financiële administratie te doen.

Raymond Geertsen

Coach CV & Linkedin profiel huisfotograaf

Raymond was voordat hij betrokken raakte bij WerkVinden Alphen strategic operational accountmanager. Nu is één van de coaches bij het schrijven van een goed  cv en het maken van een LinkedIn profiel, inclusief een professionele profielfoto. Verzorgt regelmatig fotoshoots voor het maken van professionele profielfoto’s.

Clary Pijnappel

Buddy

Tot haar pensionering was Clary onder andere re-integratie adviseur en mobiliteitsmanager. Ze is ook afgestudeerd mantelzorgmakelaar. Ze heeft jarenlang ervaring in begeleiding van mensen en ondersteunt als buddy bij WerkVinden Alphen mensen een nieuwe toekomst te vinden.

thorsten bakker van veerkrachtexpert.nl

Thorsten Bakker

Buddy

Cas was tot zijn pensionering veiligheidsdeskundige en veiligheidsadviseur onder andere bij BAM Infra Nederland en de NS. Nu is hij nog actief als consultant veiligheidsadviseur. Bij WerkVinden Alphen is hij als vrijwilliger buddy en coacht mensen die op zoek zijn naar een nieuwe toekomst en een nieuwe baan. Als ervaren manager weet hij mensen met een zacht dwingende hand te motiveren en te stimuleren.

Gebakken door de Webbakkerij © 2021