WInnie Scherpenzeel start als Ontwikkelaar Jongerenprogramma bij WerkVinden Alphen. Hieronder stelt zij zich graag aan u voor:

“Ik ben Winnie Scherpenzeel en stel mij graag aan jullie voor. Ik ben sinds half maart (2021) “Ontwikkelaar Jongerenprogramma” bij Stichting WerkVinden. Ik ben 26 jaar oud en ben geboren en getogen in Alphen aan den Rijn. Hoewel ik in mijn studietijd enkele jaren in Utrecht heb gewoond, ben ik sinds 2 jaar weer terug in Alphen. Dicht in het Centrum, dus dat is altijd gezellig! In mijn vrije tijd ga ik graag sporten (volleybal in teamverband en individueel lekker buiten trainen en hardlopen) en doordeweeks werk ik sinds kort als beleidsmedewerker/contractmanager Jeugdwelzijn voor de Gemeente Rotterdam.

Winnie Scherpenzeel

Winnie Scherpenzeel

Ik heb een achtergrond in de Sociale Wetenschappen, een opleiding waarin ik veel heb geleerd over sociaal- maatschappelijke vraagstukken en hoe deze (door beleid en interventies) aangepakt kunnen worden. Na mijn opleiding heb ik gewerkt bij de Gemeente Utrecht op thema’s als: gezondheid, voeding, werk en inkomen, stress, sociaal medische zorg en kwetsbaarheid. Ik vind het erg leuk om met allerlei verschillende doelgroepen in contact te komen en mensen verder te helpen waar dat kan. Nog leuker lijkt het mij om dit te doen in je eigen gemeente en zo mede-Alphenaren een stapje verder te brengen. Daarom heb ik mij aangemeld als vrijwilliger bij Stichting WerkVinden en kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan met het jongerenprogramma. Hopelijk kunnen wij als Stichting WerkVinden de Alphense werkzoekende jongeren (tussen de 20 en 35 jaar) in de nabije toekomst dan (nog) beter van dienst zijn in hun zoektocht naar werk!”

 

Met dat laatste zijn wij het als bestuur uiteraard helemaal eens en wensen Winnie veel succes in deze uitdagende taak.

Share This