De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten zijn vanaf 4 september weer terug in de Bibliotheek Alphen Centrum. Door samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen worden de Walk&Talk bijeenkomsten weer georganiseerd en krijgen een nieuwe invulling.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden
Walk&Talk vindt iedere éérste dinsdagochtend van de maand plaats in de Bibliotheek Alphen Centrum. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

2 oktober thema: Ben jij een bruistabletje of zuigtabletje?
Tijdens de tweede Walk & Talk netwerkbijeenkomst is Hedy Jagtman spreker. Zij is coach en ervaringsdeskundige en al lang verbonden aan WerkVindenAlphen.  Deze ochtend neemt ze ons mee in de vraag : Ben jij een bruistabletje of zuigtabletje?  Dat is één van de kernvragen tijdens de kennismakingsworkshop van Boven de Lijn. Na haar presentatie kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek en hun netwerk versterken. De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.

Samenwerking
De nieuwe samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam begin juli tot stand. Voor WerkVindenAlphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl

Share This