De Walk&Talk netwerkbijeenkomsten zijn vanaf 4 september weer terug in de Bibliotheek Alphen Centrum. Door samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen worden de Walk&Talk bijeenkomsten weer georganiseerd en krijgen een nieuwe invulling.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden
Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

4 september thema: Netwerken
Netwerken is een belangrijk onderdeel bij de zoektocht naar nieuw werk. Tijdens de eerste netwerkbijeenkomst op 4 september is Michael Scholte gastspreker. Hij is één van de oprichters van WerkVindenAlphen en heeft veel ervaring met netwerken. Na zijn presentatie kunnen de aanwezigen de tips direct op elkaar oefenen.

Samenwerking
De nieuwe samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam begin juli tot stand. Voor WerkVindenAlphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl

Share This