Voor een ieder die op zoek is naar een nieuwe baan, start binnenkort een groepstraject van vijf wekelijkse bijeenkomsten die de deelnemer helpen om van werkzoeker een werkvinder te worden. Een intensief traject waarbij je leert om te denken in je eigen mogelijkheden in plaats van te blijven hangen in je beperkingen.

De groep bestaat uit zo’n 6-10 personen die met elkaar sparren, denken, ontwikkelen en doen. Er wordt een veilige omgeving gecreeerd en je vindt over en weer erkenning, inspiratie en ondersteuning. De groep maakt een tocht op weg naar werk. Naast de gebruikelijke vaardigheden als het maken van een goede ‘pitch’ en ‘netwerken’ wordt aandacht besteed aan specifieke persoonsgebonden onderwerpen.

Zo wordt stilgestaan bij het verlies van je baan, je kwaliteiten en talenten en ook je valkuilen. Hoe neem je persoonlijk leiderschap, wie ben je en wat wil je nu echt?

Met dit traject hebben wij zeer goede resultaten geboekt. Al meer dan 150 deelnemers hebben dit traject met succes gevolgd. Wij zijn er dan ook van overtuigd, dat dit traject de deelnemer helpt aan die ene mooie baan.

De trajectdagen vinden plaats op maandagavonden van 20.00 uur tot ca 22.30 uur op een nader te bepalen locatie in Alphen.

De begeleiding bestaat uit Martijn Zandvliet, een ervaren HR professional en coach, en Michael Scholte, coach en ervaringsdeskundige.

De economie trekt aan en het aantal werkvinders stijgt. Wil jij ook dat werkzoekers in jouw omgeving weer aan een baan komen? Doe mee of wijs ze dan op dit traject!

Share This