Vacatures voorzitter en secretaris stichting WerkVinden Alphen 

Stichting WerkVindenAlphen is een vrijwilligersorganisatie, zonder winstoogmerk, voor en door werkzoekenden om samen de eigen kwaliteiten en talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen met als doel het vinden van een (nieuwe) baan, een betere baan of om als ZZP-er aan de slag te gaan. Wij bieden werkzoekenden een uitgebreid scala aan trajecten, workshops en individuele hulp bij het solliciteren en netwerken, waarbij een speciale focus ligt bij het begeleiden van de 50+er. Onze kernwaarden zijn mensgericht, integer en professioneel.

Wij zoeken:                            Een voorzitter (m/v) van het bestuur

die, als vrijwilliger, gedurende enkele dagdelen in de week, leiding en richting kan geven aan het bestuur en de bestuursvergaderingen, een bijdrage kan leveren aan onze missie, visie en beleid en een aanspreekpunt is binnen en buiten onze organisatie. Wij vragen iemand die ervaring heeft in het aansturen van een groep vrijwilligers, kennis en affiniteit heeft met de arbeidsmarkt (bij voorkeur in de regio) en de uitdaging wil aangaan om met een gemotiveerd team, door middel van verandermanagement, de weg naar de toekomst te begeleiden.

Wij zoeken:                            Een secretaris (m/v) van het bestuur

De secretaris is de schrijver van het bestuur en daarmee van de organisatie. Voor deze functie zoeken we iemand die affiniteit heeft met de arbeidsmarkt in het algemeen en de doelstellingen van WerkVinden Alphen in het bijzonder.

Klik op de profielen hieronder om meer over de functie te weten.

Interesse?
Heb je interesse of zijn er vragen, neem dan contact op met onze penningmeester, Roy Wijnberg, telnr. 06-57895605,
email financien@werkvindenalphen.nl

AdobeWVA functieprofiel Voorzitter       AdobeWVA functieprofiel Secretaris

 

 

 

 

Share This