Per 1 mei is Richard de Romijn gestart als penningmeester bij WerkVinden Alphen. Hieronder stelt hij zich graag aan u voor:

“Mijn naam is Richard de Romijn en ik ben per 1 mei 2021 begonnen als penningmeester bij Werkvinden Alphen. Ik ben 48 jaar en geboren en getogen in Leiden, maar heb daarna 20 jaar in Rotterdam gewoond. Ik woon sinds 2011 samen met mijn zoon in Hazerswoude-Rijndijk.
Ik hou van fietsen en zwom tot de Corona-tijd elke week in Alphen. Zodra het weer kan zal ik dit zeker weer oppakken.

In Rotterdam heb ik economie gestudeerd en ben daarna bij een bedrijf in boekhoudsoftware gaan werken. Daar heb ik jarenlang training gegeven aan personeel uit heel de wereld. Heb hiervoor ook in Maleisië  en China gewerkt.  Later ben ik er financieel manager geworden. Nadat ik mijn vrouw ontmoette zijn we teruggegaan naar Nederland.
Daar heb ik als consultant voor vele bedrijven deze software geïnstalleerd en ingericht naar hun wensen.  Omdat ik het vele reizen hiervoor zat was ben ik bij een van mijn klanten als financieel manager aan de slag gegaan. In 2011 heb ik mijn baan opgezegd en ben ik voor het bedrijf van mijn vrouw gaan werken. Enkele jaren geleden ben ik vastgoedbeheer gaan doen.
Dat is geen fulltime baan, en het lijkt me daarom leuk om wat voor de maatschappij te doen door Stichting Werkvinden Alphen te helpen met de financiële administratie. Zeker in deze onzekere tijd is ondersteuning voor mensen die op zoek zijn naar werk erg waardevol.
Ik kijk er naar uit om nog veel meer andere vrijwilligers te ontmoeten!”

Richard de Romijn

Richard de Romijn

Wij wensen Richard  veel succes in deze uitdagende taak.

Share This