Online banenmarkt

Op woensdag 21 april, tijdens de Week van het Werk, organiseert Rijnvicus voor de eerste keer de Rijnvicus online banenmarkt. Deze banenmarkt vindt van 10.00 tot 13.00 uur plaats op LinkedIn.

Hoe werkt het?

Tijdens deze online banenmarkt kunnen werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact komen. Er staan interessante en actuele vacatures en gemotiveerde werkzoekenden uit de regio op deze LinkedIngroep. Jij kunt dus jouw cv, (sollicitatie)video of leuke vacatures plaatsen en vinden op de online banenmarkt.

De kans om de juiste werkgever te vinden!

Ben jij opzoek naar een leuke baan? Wil jij je werkgevers in de regio laten zien wat je in huis hebt? Meld je dan nu aan bij onze LinkedIn-groep en upload jouw cv, pitch of sollicitatievideo!

Online banenmarkt is voor iedereen

De online banenmarkt is toegankelijk voor alle werkzoekenden. Opleiding en ervaring maken niet uit. Het enige wat je nodig hebt is een up-to-date LinkedIn-profiel, een actueel cv of prikkelende pitch. Werkgevers uit alle sectoren zijn welkom. Zij hebben extra aandacht aan de vacatureteksten besteed om werkzoekenden te enthousiasmeren. Deze online banenmarkt wordt meerdere keren per jaar georganiseerd!

Meer weten? Kijk op www.rijnvicus.nl/banenmarkt

Share This