Per 1 mei is Kees Haak gestart als Programmaontwikkelaar van WerkVinden Alphen. Als onbezoldigd vrijwilliger draagt Kees zorg voor de ontwikkeling van nieuwe producten (aanbod) voor onze doelgroepen; werkzoekende jongeren en ouderen.  Hij werkt hierbij nauw samen met het team ‘operationele zaken’ en met de ontwikkelaar jongerenprogramma Winnie Scherpenzeel. Kees stelt zich hieronder graag aan jullie voor.

“Ik ben Kees Haak en sedert medio mei Productontwikkelaar bij WerkVindenAlphen. Ik  64 jaar, getrouwd met Tineke en wij wonen op een boot in Boskoop. Onze 2 kinderen zijn reeds lang geleden uitgevlogen. We hebben nu 2 kleinkinderen.

Kees Haak

Kees Haak

Na een lange loopbaan als recruiter, HR-manager en Manager bedrijfsvoering raakte ik in de vorige crises mijn baan kwijt. Via het volgen van opleidingen ben ik toen weer aan het werk gekomen als trainer en loopbaanadviseur. Mijn laatste functie was die van Re-integratie en outplacement coach/consultant bij een groot re-integratiebedrijf. Naast NOLOC gecertificeerd loopbaancoach ben ik Casemanager verzuim en ook gecertificeerd om (TMA) Talent-Management adviezen te geven.

De rode draad in het geheel lijkt een beetje om proberen mensen weer aan een zinvolle baan of bezigheid te helpen. De arbeidsmarkt lijkt onvoorspelbaar en heb ik meerdere keren “ heen en weer zien golven”. 10 jaar gelden zeiden we dat werkzoekenden zonder veel opleiding kansloos zouden zijn. Inmiddels zijn er legio banen voor praktisch geschoolden. Na 40 jaar in verschillende posities m.b.t. de arbeidsmarkt bezig te zijn geweest ben ik overtuigd dat iedereen talenten heeft die ergens passen en zinvol zijn.  Het lijkt mij leuk mijn ervaring in te mogen zetten voor WVA.”

Wij wensen Kees veel succes in deze uitdagende – maar ook mooie – taak.

 

Share This