De tips hielpen me in het vinden van een uitdagende baan

Toen Jesca zich  realiseerde dat ze op zoek moest naar een baan heeft ze via haar eigen netwerk kennis gemaakt met WerkVinden Alphen.
Daar heeft ze aan een van onze workshops deelgenomen en veel bruikbare tips kunnen gebruiken. Nu is ze zeer tevreden met haar baan bij de Leidse Universiteit.

Jesca Zweijtzer

 

“Toen ik me realiseerde dat ik op zoek moest naar een baan, besloot ik om me in Alphen aan te sluiten bij lokale netwerken. Via de VOA vond ik op Facebook WerkVinden Alphen.

Ik heb een toen de workshop ” Solliciteren anno nu” van Wendy Goudzwaard gevolgd en ook een keer aan een netwerk wandeling meegedaan. Het hielp me op een prettige manier aan mijn sollicitatieplicht te voldoen. De tips van Wendy paste ik ook toe en ik merkte dat solliciteren weer ‘leuk’ werd.

Ook bij mijn werkgever, de Universiteit Leiden, ging ik actief netwerken. Dat leidde tot een 2e, aanvullende, baan op de afdeling internationale betrekkingen. Die afdeling wisselt Leidse studenten uit met buitenlandse universiteiten. Ik ben daar nu werkzaam als subsidie medewerker en buitenland coördinator.

Hoewel mijn activiteiten bij WerkVinden uiteindelijk geen concrete baan opleverde, heb ik de tips en hulp toch ervaren als nuttig en een inspiratiebron bij mijn zoektocht naar een baan.”

 

Jesca Zweijtzer

Share This