Is het al een poosje geleden dat jij een cv of sollicitatiebrief geschreven hebt en weet je niet aan welke ‘voorwaarden’ die tegenwoordig moeten voldoen? Of valt er nog wel wat te verbeteren aan jouw cv of sollicitatiebrief maar weet je niet zo goed hoe? 

We helpen je met vragen zoals:

  1. Moet er een foto op je cv?
  2. Vermeld je je geboortedatum, referenties, hobby’s?
  3. Hoe ga je om met een gat op je cv?
  4. Hoe beschrijf je je motivatie voor een bepaalde vacature?
  5. Hoe beschrijf je je unieke verkooppunten?

Advies over profiel, motivatie, volgorde, opmaak, taalgebruik enz.

In een persoonlijk gesprek krijg je advies over het doel, de volgorde, opmaak, lengte, het profiel van en het taal- en kleurgebruik in jouw cv. Je krijgt ook advies over het doel, de volgorde, opmaak van en het taalgebruik in je sollicitatiebrief. Hierin laten we jouw motivatie een centrale rol spelen. Een sollicitatiebrief wordt tegenwoordig ook wel een motivatiebrief genoemd! Het doel is altijd dat je op een positieve manier opvalt ten opzichte van andere sollicitanten om daarmee jouw kansen op een baan te vergroten.

Eén van de cv-sjablonen van WerkVinden Alphen

Wanneer, waar en wat meenemen?

Iedere dinsdag en woensdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur.

Je kunt je cv en/of sollicitatiebrief bij WerkVinden 2.0 direct in de computer verwerken. Het is daarom handig als je een professionele portretfoto in sollicitatiekleding en een (oud) cv digitaal beschikbaar hebt via internet of op een USB-stick. Heb je dat niet, dan kun je gewoon je papieren meenemen.

Voor de onkosten vragen wij een vergoeding van € 10,00 per 1,5 uur, inclusief koffie/thee. Met ledenpas één keer gratis.

Wil je alvast zelf aan de slag? WerkVinden Alphen heeft voor jou alvast de beste tips voor een doeltreffend cv verzameld.

Aanmelden is niet nodig. Je kunt zo bij ons binnenlopen.