Gerard van der Kooi is gestart als bestuurder Operationele Zaken bij WerkVinden Alphen. Hieronder stelt hij zich graag aan u voor:

“Ik heet Gerard van der Kooi en ben sinds 1 maart jl. bestuurslid operationele zaken. Ik ben 53 jaar, geboren in Amsterdam en heb mijn jeugd doorgebracht in Purmerend. Ik ben getrouwd , we hebben twee katten en we wonen sinds 1993 in Alphen aan den Rijn. In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, lees veel en geniet ervan om met vrienden lekker te gaan eten of te borrelen.

Na mijn middelbare schooltijd heb ik de dienstplicht vervuld en ben ik gaan studeren aan de Hogere Hotel School in Leeuwarden. Vanwege mijn interesse in de leisure/hospitality branche heb ik toen voor deze opleiding gekozen. Daarnaast heb ik nog een Post-HBO controllers opleiding voltooid.

Gerard van der Kooi

Gerard van der Kooi

 

Mijn jarenlange werkervaring heb ik opgedaan in de functie van general manager, food & beverage manager, facilitair manager en commercieel manager bij bedrijven die unieke belevingswerelden creëren zoals Archeon, SnowWorld en Dutch Water Dreams, Bovendien ben ik werkzaam geweest als facilitair/commercieel manager in de vastgoedbranche. In mijn laatste functie was ik projectleider in de afvalbranche. Hier waren mijn werkzaamheden gerelateerd aan evenementen die werden gehouden in de RAI en de Jaarbeurs in Utrecht.

Nu ikzelf op zoek ben naar een baan, vind ik het belangrijk om in de running te blijven door me maatschappelijk in te zetten. WerkvindenAlphen is voor mij dan ook een uitkomst. Een groot deel van mijn kennis en werkervaring kan ik goed gebruiken als bestuurslid. Ik zie er dan ook naar uit om samen met het team van WerkvindenAlphen, zoveel mogelijk werkzoekenden weer perspectief te bieden en aan een baan te helpen.”

 

Met dat laatste zijn wij het  uiteraard helemaal eens en wensen Gerard veel succes in deze uitdagende taak.

Share This