Aan het werk sinds augustus 2020

George Spee is erg tevreden over cv check van WerkVinden Alphen

George maakte dit voorjaar gebruik van de gratis dienstverlening van WerkVinden om zijn cv te verbeteren, zodat hij succesvoller verder op zoek kon naar een nieuwe baan. “Mijn vrouw zag een artikeltje in het Alphens Nieuwsblad waarin WerkVinden aanbood cv’s te checken en waar nodig te verbeteren.”

Hij hoefde niet lang na te denken om dat te laten doen: “Het opmerkelijkste was dat mijn werkervaring van heden naar eerdere ervaringen beschreven moest worden. In mijn cv stond dat nog van vroeger naar nu, want dat had ik destijds zo geleerd.”

Maar tijden veranderen en George vond de ‘reality check’ bijzonder waardevol. Verder maakte hij gebruik van wat tips van Bert Noorbeek en ging aan de slag met het format dat hij kreeg. Het resultaat stuurde hij naar meerdere vacaturesites als Indeed en De Nationale Vacaturebank en diverse grote recruiters.

“Mijn voormalige werkgever bood me een outplacement traject aan. Daar leerde ik nieuwe inzichten kennen van wat er vandaag de dag allemaal wordt gevraagd en wat er mogelijk is. Uiteindelijk lukte het me om hier in de regio toch weer een nieuwe job te vinden als financieel medewerker van een bedrijf dat in de markt van edele metalen opereert. Ik ben er nu al weer drie maanden aan het werk.”

De mobiliteitscoach van George tipte hem om via het UWV een proefplaatsing van twee maanden met zijn nieuwe werkgever af te spreken. “Het werd voor hem dus ook aantrekkelijker om me aan te nemen,” aldus George. Hij heeft inmiddels een aanstelling tot september 2021 en de vooruitzichten om die te verlengen zien er gunstig uit.

Fin mdwrk

 

George Spee

Share This