De vrijwilligers van WerkVinden Alphen (WVA) proberen zo goed mogelijk in te spelen op de snel veranderende omstandigheden. De activiteiten voor de maand april zijn aangepast. De fysieke activiteiten zijn in ieder geval tot 1 mei uitgesteld. Wat dat betreft volgt WVA de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Maar online is van alles mogelijk. Daarover lees je in deze nieuwsbrief. Op onze website, via deze nieuwsbrief en berichten op Facebook, LinkedIn en Twitter houden we je op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Als je in je omgeving mensen kent die ook baat kunnen hebben bij de diensten van WVA, attendeer ze dan op de mogelijkheden. Bijvoorbeeld door ze deze nieuwsbrief te sturen.

Het bestuur en de vrijwilligers wensen je, ondanks alles, een fijn paasweekend. Pas goed op jezelf, je naasten en probeer gezond door deze periode te komen. Hou vol en blijf sterk!

Bestuur WerkVinden Alphen aan den Rijn

Nieuw: ‘Online CV check’

CV checkBegrijpelijk dat je met de corona crisis in gedachte je je zorgen maakt over de toekomst. Bijvoorbeeld over een (nieuw) baan. Je wilt nu al wat doen. Een goede tip is om nu al je CV op orde te maken. WVA speelt daar op in. Het werkt simpel. Stuur je CV naar cv@werkvindenaphen.nl. Deskundigen van WVA beoordelen die en voorzien je van tips om het te verbeteren. Bijvoorbeeld door je een modern en mooi sjabloon aan te reiken. Het is dus maatwerk. Deze ‘online CV check’ is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. WVA verwacht veel aanvraag, dus een reactie kan een moment op zich laten wachten, maar neem gerust contact op als je twijfelt.

 

Iedere dinsdag en woensdag: ‘Telefonische Hulp Bij’

Als je hulp kunt gebruiken bij je zoektocht naar een baan dan kun je ons iedere dinsdag en woensdag van 10 tot 13.00 uur bellen: 06-182 209 80. Of mail naar info@werkvindenalphen.nl.
Onze vrijwilligers helpen je bijvoorbeeld bij het verbeteren van je CV, je LinkedIn profiel en het aanscherpen van je sollicitatiebrief. Ze geven je ook handige tips over het gebruik van social media. Heb je andere vragen? Stel ze gerust. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Persoonlijk (telefonisch) gesprek met loopbaancoach

Ben je op zoek naar nieuw werk en wil je gebruik maken van persoonlijke coaching? Bij WerkVinden Alphen kun je je loopbaan vragen stellen in een één-op-één-gesprek met een professionele loopbaancoach. Dit spreekuur is vanwege de corona crisis voorlopig telefonisch en uitsluitend op afspraak. WVA vraagt voor de eerste twee gesprekken een kleine bijdrage van € 30 (€ 25 met ledenpas) per gesprek.
Voor verdere informatie en aanmelding kijk op https://www.werkvindenalphen.nl/persoonlijk-gesprek-loopbaancoach/

Telefonisch hulp bij arbeidsrecht

De advocaten van Berntsen Mulder staan je telefonisch bij en ondersteunen je bij juridische zaken die te maken hebben met werk, ontslag en arbeidsrecht. Je krijgt antwoord op al je vragen, ook op die met de corona crisis te maken hebben. De eerste keer zijn er geen kosten verbonden aan dit telefonische spreekuur. Maar aanmelden is verplicht en dat kan via de website of een mail aan info@werkvindenalphen.nl.

 

Share This