Dit is het programma van WerkVinden Alphen voor december 2018.  De coaches zijn vrijwilligers en helpen je als werkzoekenden graag een stapje verder bij het vinden van (nieuw) werk. De bijdrage houden we zo laag mogelijk en dragen bij in de operationele kosten. Voor aanmelden, inschrijven, data, locaties en andere actuele informatie, zie de beschrijving.

Programma december 2018

Elke dinsdag & woensdag: Inloop en “Hulp Bij”

WerkVinden Alphen biedt diverse soorten hulp aan bij het vinden van een baan, zoals hulp bij CV, Sollicitatiebrief schrijven , LinkedIn en Social Media. Een advies is altijd gratis, maar voor persoonlijke hulp vragen we een kleine bijdrage van € 10. De inloop vindt plaats van 10.00 – 13.00 uur in gebouw iFlow, Europaplein 10 in Alphen aan den Rijn, behoudens op 4 december, dan zijn we in de Bibliotheek Rijn & Venen op het Aarplein. Uiteraard zijn we op Eerste Kerstdag gesloten.
Kies voor meer informatie over
Hulp bij CV en sollicitatiebrief
Hulp bij LinkedIn en Social Media

Elke vrijdag t/m 20 december: Persoonlijk gesprek met loopbaancoach

Ben je op zoek naar nieuw werk? En zou je graag gebruik maken van persoonlijke coaching? Bij WerkVinden Alphen kun je jouw loopbaanvragen beantwoorden in een één-op-één-gesprek met een professionele loopbaancoach.
Dit spreekuur vind elke vrijdagmiddag plaats van 13.00 uur tot 17.00 uur in het gebouw IFlow, Europlain 10 te Alphen aan den Rijn en duurt ca 1,5 uur. Deze gesprekken vinden uitsluitend plaats op afspraak en we vragen een kleine bijdrage van € 30 (€ 25 met ledenpas) per gesprek.
Kies voor meer informatie over Persoonlijk gesprek met loopbaancoach

Dinsdag 4 december: “Walk & Talk”

Tijdens de derde Walk & Talk netwerkbijeenkomst is Marjanne de Boer spreker. Marjanne vertelt uit haar praktijk met welke vragen mensen komen en wat het je oplevert. Marjanne heeft sinds 2003 haar eigen Loopbaanpraktijk en vele honderden mensen geholpen. Na haar verhaal kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek en hun netwerk versterken. De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.
Kies voor meer informatie over Walk & Talk

Dinsdag 11 december: Netwerkwandeling

Onder begeleiding van onze wandelcoach kan je gelijkgestemden ontmoeten tijdens een gezonde en inspirerende wandeling. Al helpt zo’n wandeling om zowel lichamelijk als geestelijk fit te blijven, is het zeker geen prestatieloop. “Ontmoeten en ontdekken” staat voorop. De wandeling duurt circa 1,5 uur waarna we na afloop nog even gezellig koffie of thee drinken (eigen rekening). De netwerkwandeling  vindt plaats  vanaf de parkeerplaats Kinderboerderij Zegersloot en start om 10:00 uur. De deelname is gratis.
Meer informatie over en inschrijven voor de Netwerkwandeling.

Donderdag 20 december: Open Koffie

Gezellig netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee, met gelijkgestemden.
Samen de ervaringen uitwisselen over de zoektocht naar werk en elkaar tips geven. Er niet meer alleen voor staan, maar met elkaar aan de slag, samen op zoek naar werk. Dat is waar WerkVindenAlphen voor staat. De Open Koffie duurt van 09:30-11:30 uur en deelname is gratis. De lokatie zal op de website worden gepubliceerd.
Meer informatie over en inschrijven voor de Open Koffie netwerkbijeenkomst.

Share This