Wil jij leren om teksten te verwerken en professioneel op te maken met de meest recente versie van Microsoft Word? Wil je jouw eigen sollicitatiebrieven en cv’s zelf opstellen? Neem dan deel aan de introductiecursus MS Word 2016/365 van vier avonden.

Veel bedrijven en organisaties werken met MS Word als documentverwerker en stellen kennis hiervan als eis in hun vacatures. In deze praktijkgerichte cursus leer je alles over het verplaatsen van teksten, de tekstopmaak, het invoegen en bewerken van lijsten, tabellen, afbeeldingen, kop- en voetteksten, het toepassen van stijlen en het maken van een inhoudsopgave. Tegen het einde van de vier avonden heb je een goede basiskennis van en werkervaring met MS Word 2016/365.

De cursus start maandagavond 17 februari om 19:45 uur en duurt tot 22:15 uur, bij Gemiva, Castorstraat 1, Alphen aan den Rijn. De andere avonden zijn 24 februari, 2 en 16 maart. Als je interesse hebt in deze cursus, meld je dan z.s.m. aan via www.werkvindenalphen.nl/agenda. Het maximum aantal deelnemers bedraagt zes personen.

Share This