Wil jij leren om teksten, cijfers en bedragen te verwerken op de computer en jouw eigen sollicitatie- en connectie-overzichten, vergelijkingen, planningen en inkomsten- en uitgavenstaten zelf te maken? Zoek jij antwoord op de sollicitatievraag: ‘Hoeveel zou je willen verdienen?’. Wil je weten welke smartphone voor jou de beste is? En hoe je een tabel omzet in een mooie grafiek? Neem dan deel aan deze MS Excel-cursus van vier avonden.

gemiddeld bruto-maandloon

Programma

Op deze avonden wordt je door specialist Hermo Kuilenberg meegenomen in de wereld van MS Excel op de computer. Je leert alles over: een tabel maken, opmaken, filteren en sorteren, geautomatiseerd optellen, delen, aftrekken, vermenigvuldigen en een gemiddelde berekenen, grafieken maken en opmaken en een keuzemenu voor in te vullen cellen maken. Tegen het einde van de vier avonden ben jij zelf goed thuis in het omgaan met MS Excel 2016 / 365.

Wanneer en waar?

De cursus start maandag 6 mei om 19.45 uur en duurt tot 22.15 uur, bij WerkVinden Alphen i.s.m. Gemiva op de Castorstraat 1 in Alphen a/d Rijn. De andere avonden zijn 13, 20 en 27 mei a.s. Het is fijn als je een eigen laptop met MS Excel 2016 / 365 wilt meebrengen. (Mocht je die niet hebben dan kun je een laptop van ons gebruiken). Als je interesse hebt in deze cursus, meld je dan z.s.m. aan via www.werkvindenalphen.nl.

Share This