Workshop ‘Wat je kunt leren over solliciteren van Pippi Langkous’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/05/2018
14:00 - 16:30

Locatie
Castellum Theater Alphen aan den Rijn

Categorieën


Solliciteren in een nieuwe loopbaanrichting met lef

Solliciteren is een serieuze zaak en soms kun je je daar wel eens in verliezen. Daarom dit maal een hele speelse workshop over serieuze zaken maar met een positief effect op je bui!

Tessa Faber presenteert in deze workshop graag de beste sollicitatie- en loopbaanlessen die je kunt leren van Pippi Langkous. Niet of je nu het goede lettertype hebt voor je cv maar of je net als Pippi durft te vertellen wat jij eigenlijk wilt!
Uiteraard komt daarbij de beroemde uitspraak van Pippi voorbij: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan!”.
Tessa zegt: “Ik geloof dat iedere werkzoekende dit wel eens denkt bij het solliciteren over functies, vacatures, werkzaamheden of een nieuwe loopbaanrichting, maar soms is het lastig om jezelf en de buitenwereld daar van te overtuigen”.

Programma

In deze workshop kijken we hoe de principes, die Pippi Langkous al ruim 73 jaar succesvol toepast, jou kunnen helpen bij het vinden van passend werk! Hoe maak je van solliciteren (weer) iets dat voor jou zinvol, leerzaam en zelfs leuk is?
Pippi kan jou daarbij helpen, want haar blik op de wereld is uniek en positief!

  • Wat kun je bereiken met een Pippi Langkous-mindset?
  • Hoe kun je jezelf profileren met een beetje (meer) lef?
  • Hoe zorg je er voor dat jij de wereld inricht (wiede, wiede) naar jouw eigen zin?
  • Is die aap op jouw schouder eigenlijk wel van jou?
  • Wat zijn jouw superkrachten eigenlijk?
  • Sterke verhalen vertellen om een stap te maken in je loopbaan? Durf jij dat?
  • En wat zou er gebeuren als je een kakelbonte villa hebt of een onuitputbare schat in huis, of als je alle tijd van de wereld hebt?

Making_Sense_Ontdek_wie_je_bent_120p

 

Meer over Tessa Faber

Tessa_Faber_161p

Tessa Faber

   • Ontdek het in deze inspirerende workshop van Tessa Faber van loopbaanadviesbureau

Making Sense

   • . Zij is inmiddels 12,5 jaar actief als loopbaancoach en trainer. Regelmatig is zij als “cv-monteur” actief geweest voor WerkVinden 2.0 maar ook voor andere werkzoekendennetwerken. Zij werd zelf onlangs nog op Linkedin door een collega uitgeroepen tot de “Pippi Langkous onder de loopbaancoaches”. Haar aanpak is eigen-zinning, speels & serieus, nooit standaard en zonder cliché’s. Haar eigen motto is: “Ontdek wie je bent en wees het dan expres!”.

Bijdrage

De bijdrage voor deze workshop is € 15,00. Houders van de ledenpas krijgen korting en betalen € 12,50.

Privacy en gebruik van uw gegevens

Stichting WerkVinden Alphen verwerkt de door u verstrekte inschrijf- en persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

    • om contact met u te kunnen opnemen over de workshop
    • om u zonodig extra informatie te sturen over de workshop
    • om de ontvangst van uw betalingen te controleren
    • om te voldoen aan wettelijke verplichtingen

Stichting WerkVinden Alphen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten, die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van WerkVinden Alphen) tussen zit. WerkVinden Alphen zal uw persoonsgegevens niet verkopen, noch verhuren, verdelen of anderszins commercieel ter beschikking stellen aan derden, zonder uw voorafgaande toestemming.

 

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.