Workshop Succesvol Solliciteren

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 31/05/2018
19:30 - 22:00

Locatie
Gemiva Castorstraat 1 Alphen aan den Rijn

Categorieën


Theorie en praktijk van een sollicitatiegesprek

Op donderdag 31 mei is de workshop ‘Succesvol solliciteren’. Tijdens de workshop zullen HR-adviseurs Nanda Foendoe-Blok en Martijn Zandvliet je leiden langs de verschillende fasen van een sollicitatiegesprek. Ze geven je tips en tops van een goed sollicitatiegesprek. Leren is het meest effectief door het zelf te doen. We gaan dus ook sollicitatiegesprekken met elkaar oefenen en van elkaar leren. Aan het einde van de workshop heb je een beeld van het verloop van een sollicitatiegesprek en de werkwijze van selecteurs. Daarnaast heb je zelf geoefend met solliciteren en heb je tips en tops gekregen voor het voeren van je eigen sollicitatiegesprek.

HR-adviseurs als trainers

Nanda Foendoe-Blok

Nanda Foendoe-Blok

Nanda Foendoe-Blok is HR Business Partner bij Rabobank Groene Hart Noord. De visie van de Rabobank is dat je met het delen van kennis en het inzetten van je netwerk, mensen met elkaar in contact brengt en zo samen tot nieuwe oplossingen komt. Nanda zet haar expertise dan ook graag in om mensen beter voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.

Martijn-Zandvliet-335x434.jpg

Martijn Zandvliet

Martijn Zandvliet heeft een ruime ervaring als HR-adviseur onder andere bij de Rabobank Nederland en Mercer. Hij is nu strategisch HRM-beleidsontwikkelaar en HR Business Partner bij De Groeiling. Maar hij is ook loopbaanadviseur bij Focus Nederland en coach. Hij is recent met WerkVinden2.0 Alphen in aanraking gekomen en vindt het leuk als mensen meer inzicht krijgen in hoe ze overkomen, zodat ze effectiever kunnen communiceren. Maar ook nieuwe inzichten aanleveren zodat zij succesvol solliciteren.

Praktische informatie

Datum: donderdag 31 mei.
Tijd: inloop vanaf 19:15 uur (start om 19:30 uur),
afsluiting om 22:00 uur.
Locatie: Gemiva, Castorstraat 1, Alphen aan den Rijn
Kosten: € 15 of voor ledenpashouders € 12,50.

Privacy en gebruik van uw gegevens

Stichting WerkVinden Alphen verwerkt de door u verstrekte inschrijf- en persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • om contact met u te kunnen opnemen over de workshop
  • om u zonodig extra informatie te sturen over de workshop
  • om de ontvangst van uw betalingen te controleren
  • om te voldoen aan wettelijke verplichtingen

Stichting WerkVinden Alphen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten, die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van WerkVinden Alphen) tussen zit. WerkVinden Alphen zal uw persoonsgegevens niet verkopen, noch verhuren, verdelen of anderszins commercieel ter beschikking stellen aan derden, zonder uw voorafgaande toestemming.

 

Invullen / Reserveren

Soort ticket Prijs Plaatsen
Standaardticket
€ 12,50 voor leden die al een pas hebben aangeschaft, anders € 15,=.
€15,00