Workshop “Leeftijd is geen Issue”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 26/03/2019
10:00 - 12:30

Locatie
Gemiva Ambonstraat 1c Alphen aan den Rijn

Categorieën


Leeftijd is geen Issue

Na het succes van de workshop “Solliciteren anno nu” in februari komt Wendy Goudzwaard op dinsdagochtend 26 maart weer naar Alphen aan de Rijn. Nu met een workshop met de uitdagende titel “Leeftijd is geen Issue”. Wendy maakt je in deze workshop duidelijk dat het gaat om je mindset. Zij zegt daarbij: “De mindset die je hebt, straal je ook uit, en die is zeer bepalend of je wel of niet de baan krijgt.” Hoe? Dat zal zij ons duidelijk maken tijdens deze workshop.

Wendy vind trainingen geven een feestje! Zij gebruikt haar enthousiasme, humor en gebruikt veel metaforen. Ze zegt dan ook: “Lachen relativeert, verbindt en ontspant, daardoor leer je sneller”.

Wat zegt de coach:

  • Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.
  • Ik help jou om in beweging te komen naar de baan én het leven wat bij jou past. Ik maak het verschil want jij bent Goud Waard!
  • Ik daag je uit om veranderingen door te voeren zodat je meer je potentieel benut, zowel persoonlijk als voor je carrière. Want werk waar je plezier en uitdaging uit haalt is minstens net zoveel waard als het salaris dat je elke maand bijgeschreven krijgt.
  • Als loopbaancoach zet ik in op werkgeluk. Ik heb hiervoor de o.a. de training Vind je Werkgeluk ontwikkeld.
  • Als gedreven ‘bewegingbrenger’ inspireer ik je om de regie te pakken. Op je leven én je werk. Dat doe ik door mijn energie in jou te stoppen en liefdevol direct te zijn. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou voortdrijft in je werk en leven. Ik ben dus die vrouw die vraagt: waar word jij nou écht gelukkig van?
  • Trainingen geven vind ik een feestje! Ik gebruik mijn enthousiasme, humor en veel metaforen. Lachen relativeert, verbindt en ontspant, daardoor leer je sneller.

 

Wendy Goudzwaard

Wendy Goudzwaard

 

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.