Workshop ‘De 7 meest gestelde sollicitatievragen’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2021
10:00 - 12:00

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


DEZE WORKSHOP IS IN VERBAND MET OMSTANDIGHEDEN UITGESTELD.

Welke meest gestelde vragen kun je in een sollicitatiegesprek verwachten? Wat ze in een sollicitatiegesprek gaan vragen weet je nooit van tevoren. Dat maakt het ook zo spannend. Gelukkig kun je jezelf hier voor een groot deel goed op voorbereiden.

In deze workshop gaat Kees Haak op deze vragen in. Waarom worden ze gesteld? Waar probeert de selecteur met deze vragen achter te komen? En hoe kun je je daar als kandidaat op voorbereiden? Het wordt een actieve workshop waar we, na een stukje theorie, met elkaar gaan oefenen. Als je deze workshop hebt gevolgd kom je bij je eerstvolgende sollicitatiegesprek vol vertrouwen en beter beslagen ten ijs.

Kees Haak heeft gewerkt als recruiter, HR manager en re-integratiecoach. Hij heeft talloze selectiegesprekken gevoerd, maar ook vele malen als sollicitant aan de andere kant van de tafel gezeten. De workshop is dinsdagochtend 22 juni van 10.00 tot 12.00 in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, Alphen aan den Rijn. Meer informatie en inschrijven via de agenda op www.werkvindenalphen.nl. Het kost € 10,-.

 

Kees Haak

Kees Haak

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.