Workshop “50+, werkloos en weer leren “

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/05/2019
14:00 - 16:30

Locatie
Gemiva Castorstraat 1 Alphen aan den Rijn

Categorieën


Gerelateerde afbeelding


Voor velen lijkt actuele kennis over een (nieuw) beroep een uitdaging. Ook het verder ontwikkelen van je talenten is zo’n punt. Je hebt geen geschikt diploma, maar wel kennis en ervaring. Hoe pak je dit allemaal aan,  wat is kansrijk en waar kan je terecht . Jos van Es is van het landelijk samenwerkingsverband ‘leren en werken’ en wijst je de weg en geeft ook aan welke vergoedingen er zijn en welke beroepen kansrijk zijn. Hij laat je ook zien hoe je een toekomstige  werkgever (praktisch) kan overtuigen dat jouw ervaring en kennis gelijk staat aan een opleidingsdiploma (als je die niet hebt).

In deze workshop wordt je verder wegwijs gemaakt over alles wat met ‘weer leren’ te maken heeft, zodat jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging en wellicht zelfs een andere beroep.

De workshop vindt plaats op donderdag 23 mei van 14.00 – 16.30 uur in het gebouw van Gemiva, Castorstraat 1, te Alphen aan den Rijn (dus niet op de Ambonstraat!). De kosten voor deelname zijn 15 euro (leden 12,50 euro).
Vol = vol.

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.