Workshop “50+, werkloos en weer leren “

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/07/2020
10:00 - 12:00

Locatie
WerkVinden Alphen Europaplein 10

Categorieën


Gerelateerde afbeelding


Voor velen lijkt actuele kennis over een (nieuw) beroep een uitdaging. Ook het verder ontwikkelen van je talenten is zo’n punt. Je hebt geen geschikt diploma, maar wel kennis en ervaring. Hoe pak je dit allemaal aan,  wat is kansrijk en waar kan je terecht . Mw. drs. Mina Dewkalie, Projectleider Leren en Werken Rijn Gouwe wijst je de weg en geeft ook aan welke vergoedingen er zijn en welke beroepen kansrijk zijn. Hij laat je ook zien hoe je een toekomstige  werkgever (praktisch) kan overtuigen dat jouw ervaring en kennis gelijk staat aan een opleidingsdiploma (als je die niet hebt).

In deze workshop wordt je verder wegwijs gemaakt over alles wat met ‘weer leren’ te maken heeft, zodat jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging en wellicht zelfs een andere beroep.

De workshop vindt plaats op donderdag 14 juni van 10.00 – 12.30 uur op het terras va Ondernemngshuis iFlow, Europaplein 10, te Alphen aan den Rijn . De kosten voor deelname zijn 15 euro (leden 12,50 euro).
Vol = vol.

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.