Workshop “50+, werkloos en pensioen in zicht”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 17/06/2019
19:30 - 22:00

Locatie
Gemiva Castorstraat 1 Alphen aan den Rijn

Categorieën


Pensioen in zicht maar werkloos

Pensioen_VDM_Koster.pngAls je werkloos en boven de vijftig bent en wellicht zelfs boven de zestig, is het van belang om te weten hoe je pensioen er ‘straks’ uitziet en wat je er, nu je werkloos bent, mee kan doen. Bijvoorbeeld je pensioen naar voren halen of een paar jaar een hoger pensioen. Heb je genoeg pensioen opgebouwd en zo nee, zijn er alternatieven? Wil je straks kleiner wonen, kun je dan iets doen met de overwaarde?

Advies over meerdere soorten inkomsten

Jan_Zwiers_pensioenadviseur_VMD_Koster.jpg

Jan Zwiers, pensioenadviseur

Jan Zwiers is pensioendeskundige van VMD Koster Verzekeringsgroep en behandelt niet alleen pensioenen maar ook andere inkomsten die je op termijn krijgt zoals:

  • AOW
  • lijfrentepolis
  • hypotheek enz.

Kortom, deze workshop gaat over het krijgen van inzicht in jouw financiële situatie op termijn, zodat je nu je hoofd leeg kan maken en bezig kan zijn met solliciteren.

BYOD: zelf rekenen met eigen gegevens

In deze workshop ga je ook zelf aan de slag met je pensioen, dus neem je laptop of tablet mee: Bring Your Own Device (BYOD). Bij de inschrijving kun je ook vermelden dat je er geen hebt, zodat je één van de laptops van WerkVinden kunt gebruiken. Zorg er in elk geval voor dat je je DigID weet. Ook je partner mag (gratis) mee zodat jullie samen deze materie kunnen doorgronden. Vooraf krijg je een formulier waarin staat welke gegevens je moet meenemen om een zo goed mogelijk beeld voor je eigen AOW/pensioen te kunnen schetsen.

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.