Walk & Talk: “Hoe blijf je arbeidsfit?”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 04/02/2020
09:30 - 11:30

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


Bibliotheek logo

De Walk&Talk wordt georganiseerd in samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden

Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

4 februari thema: “‘Hoe blijf je arbeidsfit?”

Walk&Talk is een maandelijkse netwerk bijeenkomst voor werkzoekenden, waarbij een coach een korte presentatie zal houden over een bepaald relevant onderwerp. Daarna kunnen de aanwezigen onder genot van een gratis kopje koffie of thee met elkaar in gesprek gaan. WerkVinden Alphen poneert de stelling: ‘Hoe blijf je arbeidsfit?’

Blijf je bij in je vakgebied? Hoe doe je dat en wat zijn je ervaringen? Hoe informeer je je over een nieuw vakgebied? Volg je de ontwikkelingen op jouw arbeidsmarkt? Heb je tips voor anderen? Daarover gaan de gedachten wisselingen en de discussie tijdens de Walk en Talk op dinsdag 4 februari in de bibliotheek Rijn en Venen op het Aarplein. Kees Andriessen van WerkVinden geeft leiding aan de discussie.

Natuurlijk is er ruimte om te netwerken en onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar je ervaringen te delen. Het begint om half 10 en duurt tot ongeveer half 12.

Wij kijken uit naar een levendige en vruchtbare ochtend. Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.

Samenwerking Walk & Talk, WerkVinden Alphen en Bibliotheek Rijn en Venen

De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis. De samenwerking tussen WerkVinden Alphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam in juli 2018 tot stand. Voor WerkVinden Alphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl