Walk & Talk: Kansen en mogelijkheden voor de 50+ op de arbeidsmarkt

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/04/2019
09:30 - 11:30

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


Bibliotheek logo

De Walk&Talk wordt georganiseerd in samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden
Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

2 april thema: Kansen en mogelijkheden voor de 50+ op de arbeidsmarkt

Tijdens deze Walk & Talk bijeenkomst is Bas de Lange spreker en hij gaat het hebben over “Kansen en mogelijkheden voor de 50+ op de arbeidsmarkt”. De beste kansen voor werkgevers om nog personeel te vinden liggen in de categorie 55+. Steeds meer bedrijven zien ook de meerwaarde van werknemers met levenservaring. Hoe zorg je er als 55+ arbeidskracht voor dat ook jouw kwaliteiten gezien en benut worden? Bas de Lange is ondernemer, bestuurslid bij de VOA (Vereniging Ondernemers Alphen aan den Rijn) en al meer dan 25 jaar recruiter.

Na het verhaal kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek en hun netwerk versterken. De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.

Samenwerking
De samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam in juli 2018 tot stand. Voor WerkVindenAlphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl