Walk & Talk: “Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving?”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 03/03/2020
09:30 - 11:30

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


Bibliotheek logo

De Walk&Talk wordt georganiseerd in samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden

Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

4 februari thema: “Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving?”

Walk&Talk is een maandelijkse netwerk bijeenkomst voor werkzoekenden over een specifiek thema: ‘Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving?’

Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Wat doet dat met je? Ben je er wel helemaal klaar voor? En wat doet het met je partner en gezin? Hoe reageren vrienden? Ontvang je begrip en ondersteuning? Of is het tegenovergestelde het geval? Beïnvloedt dat je gemoedsrust of put je er energie uit? Tijdens de Walk & Talk van deze dinsdag praten we er over. Delen ervaringen en geven elkaar tips. Het gesprek staat onder leiding van Kees Andriessen van WerkVinden Alphen.

Natuurlijk is er na afloop ruimte om te netwerken en onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar je ervaringen te delen. Het begint om half 10 en duurt tot ongeveer half 12.

Kees Andriessen

Kees Andriessen

Samenwerking Walk & Talk, WerkVinden Alphen en Bibliotheek Rijn en Venen

De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis. De samenwerking tussen WerkVinden Alphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam in juli 2018 tot stand. Voor WerkVinden Alphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl