Extra Walk & Talk: “Wat kan de (lokale) politiek voor de werkzoekende 50+er betekenen”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 14/03/2019
09:30 - 11:30

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


 

Deze EXTRA Walk&Talk wordt georganiseerd in samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden
Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

14 maart thema: Wat kan de (lokale) politiek voor de werkzoekende 50+er betekenen
Tijdens deze extra Walk & Talk bijeenkomst zal wethouder J.A. (Han) de Jager spreken over het thema “Wat kan de (lokale) politiek voor de werkzoekende 50+er betekenen”.

Han de Jager

Wethouder J.A. (Han) de Jager

Sinds de samenvoeging van de gemeente Boskoop met Alphen aan den Rijn in 2014, is Han de Jager wethouder in Alphen aan den Rijn met in zijn portefeuille: jeugd en gezondheid, welzijn en zorg, werk en inkomen, en onderwijs. Een van zijn ambities is om werklozen, of mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, te helpen aan werk.

Na het verhaal kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek en hun netwerk versterken. De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.

 

Samenwerking
De samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam in juli 2018 tot stand. Voor WerkVindenAlphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl