Walk & Talk: Leren om je talent verder te ontwikkelen

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 07/05/2019
09:30 - 11:30

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


Bibliotheek logo

De Walk&Talk wordt georganiseerd in samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden
Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

7 mei thema: Leren om je talent verder te ontwikkelen

Tijdens deze Walk & Talk bijeenkomst is Jos van Es spreker en gaat hij het hebben over wat je allemaal kunt doen als je weer wilt leren om zo je talent verder te ontwikkelen, zodat je weer een nieuwe baan kunt vinden die goed aansluit op wat je leuk vindt en goed kan. Hij geeft je een handvat en wijst de weg voor als je weer wilt leren. Wat is kansrijk en welke vergoedingen zijn er, waar moet je zijn. Jos van Es is deskundige van het landelijke project ‘leren en werken’ (samenwerkingsverband van onderwijs, werkgevers en de overheid).
Na zijn verhaal kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek en hun netwerk versterken. De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.

Samenwerking
De samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam in juli 2018 tot stand. Voor WerkVindenAlphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl