Walk & Talk: Kwaliteiten en non-kwaliteiten, ofwel de zoektocht naar meer zelfkennis

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 08/01/2019
09:30 - 11:30

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


De Walk&Talk wordt georganiseerd in samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden
Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

8 januari thema: Kwaliteiten en non-kwaliteiten, ofwel de zoektocht naar meer zelfkennis

Tijdens de eerste Walk & Talk bijeenkomst van 2019 is Maroesja Teijgeler spreker en zij gaat het hebben over kwaliteiten en non-kwaliteiten (zaken waar je geen energie van krijgt), ofwel de zoektocht naar meer zelfkennis. Hierbij gaan de deelnemers op zoek naar zaken waar ze wel energie van krijgen. Niet “ ja” zeggen en “nee” denken. Los laten van taken waar je geen energie van krijgt, hierdoor reduceer je de stress, des te meer energie hou je over.

Na haar verhaal kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek en hun netwerk versterken. De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.

Maroesja Teijgeler

Maroesja Teijgeler

Samenwerking
De samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam in juli 2018 tot stand. Voor WerkVindenAlphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl