Walk & Talk: Sollicitatiegesprek anno nu

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 05/02/2019
09:30 - 11:30

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


De Walk&Talk wordt georganiseerd in samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden
Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

5 februarii thema: Sollicitatiegesprek anno nu

Tijdens deze tweede Walk & Talk bijeenkomst van 2019 is Wendy Goudzwaard spreekster en zij gaat het hebben over hoe jij je het beste kan opstellen tijdens een sollicitatie gesprek, zij zal je meenemen in diverse methodieken om succesvol een sollicitatiegesprek te voeren. Wendy is een zeer ervaren en energieke Loopbaancoach die je helpt om in beweging te komen op zoek naar de baan én het leven wat bij jou past.

Na haar verhaal kunnen de aanwezigen met elkaar in gesprek en hun netwerk versterken. De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.

Wendy Goudzwaard

Wendy Goudzwaard

Samenwerking
De samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam in juli 2018 tot stand. Voor WerkVindenAlphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl