Walk & Talk: Het verliezen van je baan

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 01/10/2019
09:30 - 11:30

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


Bibliotheek logo

De Walk&Talk wordt georganiseerd in samenwerking tussen WerkVindenAlphen en de Bibliotheek Rijn en Venen.

Laagdrempelige bijeenkomsten voor werkzoekenden

Walk&Talk zal iedere éérste dinsdagochtend van de maand in de Bibliotheek Alphen Centrum plaatsvinden. De bijeenkomsten duren van 09.30-11.30 uur en beginnen iedere keer met een spreker die deskundig is op het gebied van sollicitatievaardigheden. Vervolgens is er tijd om te netwerken. Mensen kunnen onder het genot van een kopje koffie met anderen spreken over hun ervaringen en competenties. Aanmelden is niet nodig.

1 oktober thema: Het verliezen van je baan

Johanna Steen is deze ochtend onze coach. Zij vertelt over het verliezen van je baan. Wat betekent dat voor jou? De een heeft er minder moeite mee dan de ander. Maar toch grijpt het vaak enorm in op je sociale leven en je portemonnee. Het raakt je zekerheden zoals veiligheid, status en zelfvertrouwen. Hoor ik er nog wel bij?

Wij kijken uit naar een levendige en vruchtbare ochtend. Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis.

Johanna Steen

Johanna Steen

Samenwerking Walk & Talk, WerkVinden Alphen en Bibliotheek Rijn en Venen

De Walk & Talk is een samenwerking met “de Bibliotheek Rijn en Venen” en vindt plaats van 09.30 -11.30 uur in de Bibliotheek Rijn & Venen. De deelname is gratis. De samenwerking tussen WerkVinden Alphen en de Bibliotheek Rijn en Venen kwam in juli 2018 tot stand. Voor WerkVinden Alphen sluit Walk&Talk goed aan bij waar zij voor staan. Mensen succesvol aan een baan helpen door het ontdekken van de eigen talenten en het zichzelf ontplooien. Meer informatie over de Walk&Talk bijeenkomsten is te vinden in de agenda op www.bibliotheekrijnenvenen.nl. Werkzoekenden kunnen ook een mail sturen naar: info@werkvindenalphen.nl