Traject ‘Samen op weg naar Werk’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/04/2018
20:00 - 22:30

Locatie
Gemiva Castorstraat 1 Alphen aan den Rijn

Categorieën


Het traject ‘Samen op weg naar werk’ is een intensief groepstraject (vijf tot acht personen) van vijf wekelijkse bijeenkomsten van sparren, denken, ontwikkelen en doen! En dat tegen een betaalbare prijs.
WerkVinden Traject Basis

Doel

Het doel is dat jij je in de loop van dit traject omvormt van werkzoeker naar werkvinder, van het denken in beperkingen naar het ontdekken van de eigen mogelijkheden. In deze groep vind je over en weer erkenning, inspiratie en ondersteuning.

Reacties van vorige deelnemers

Onze ervaringen zijn zo goed dat wij echt geloven dat dit jou helpt aan die ene mooie betaalde (andere) baan. Al meer dan 150 deelnemers hebben dit traject met plezier en succes gevolgd.

  • “Wat een geweldige groep, wat een geweldige hulp, medeleven, onvoorwaardelijke acceptatie en openheid naar elkaar toe; geweldig, echt een warm bad waar je in terecht komt en wat hebben we samen veel bereikt!”
  • “Het ontslag heeft steeds meer een plek gekregen en ik heb veel gedeeld en geleerd in het Traject. Talenten, kwaliteiten zijn in kaart gebracht, cv is gemaakt, info over netwerken kan ik mee aan de slag en door positief te zijn beïnvloed je je toekomst. Fijn om te weten dat de groepsleden bereid zijn elkaar te helpen.”
  • “Mijn traject heeft verder vorm gekregen en ik heb bevestigd gekregen wat ik eigenlijk onbewust al wist; ‘Wat zoek ik in een baan en wat moet ik er voor doen om te bereiken wat ik wil?’ En dat is gewoon simpel jezelf zijn, actief bezig zijn door dingen te ondernemen en vooral je hart volgen en loslaten wat je niet kunt veranderen.”

Inhoud

Tijdens dit traject zullen wij aandacht besteden aan het verlies van je baan. Wat zijn nu eigenlijk jouw kwaliteiten en talenten? Maar ook: ken jij je valkuilen? Persoonlijk leiderschap, wie ben je en wat wil je nu echt? Daarnaast besteden wij veel aandacht aan een goede persoonlijke presentatie (de zgn. ‘pitch’) en wat is nu eigenlijk netwerken en hoe pak je dat aan? Uiteraard gaan wij ook doelen stellen. Dit traject zal worden begeleid door Martijn Zandvliet, een ervaren HR-manager en coach en door Michael Scholte, coach en ervaringsdeskundige.

Wanneer?

De trajectdagen vinden plaats op de maandagavonden 9, 16, 23 en 30 april en 7 mei van 20:00 uur tot ca. 22:30 uur.

Bijdrage

De bijdrage voor dit traject is € 75 voor niet-leden en € 62,50 voor leden (pashouders). Dit voor vijf avonden (inclusief koffie en thee). Wij vragen je dit bedrag vooraf over te maken op onze bankrekening NL35 TRIO 0197 8443 91 t.n.v: Stichting WerkVinden Alphen o.v.v. ‘Traject ‘Samen op weg naar Werk!'”.