NIEUW! Workshop “Videopitch”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/11/2019
13:30 - 16:00

Locatie
Gemiva Ambonstraat 1c Alphen aan den Rijn

Categorieën


Heb je een juiste pitch? Als je echt onderscheidend wil solliciteren of jezelf goed wil presenteren kun je gebruik is een videopitch de weg. Maar hoe maak je er een die ècht opvallend is en past bij jouw persoonlijkheid? In samenwerking met Bibliotheek Rijn en Venen organiseert WerkVinden Alphen deze interessante workshop. Deze sluit aan op De Week van de Mediawijsheid die van 8 tot 16 november is. In die week staan apps, chats, digitale tools en hoe die ons kunnen helpen in de spotlight.

Mediacoaches Esta Barends en Aniek van Son gaan in op verschillende technieken die je kunt gebruiken om jezelf te presenteren. Samen zoek je naar het antwoord hoe je eruit kunt springen tussen al die andere sollicitaties. Je leert hoe de camera te hanteren en je voor een opname voor te bereiden. Ze dagen je uit om zelf de camera (telefoon) ter hand te nemen!

De workshop duurt van 13.30 tot  16.00 uur en vind plaats op het adres Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is € 15,00 (leden € 12,50) GRATIS voor deelnemers aan de wokshop “Zorg voor de juiste Pitch”.

Vooraf inschrijven, want vol = vol.

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.