Je baan kwijt in corona tijd. Wat doet dat met je?

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/06/2020
10:00 - 12:00

Categorieën


WVA Zoom

Deze sessie is speciaal opgezet voor in deze corona tijd. De sessie zal zijn op maandag 22 junii van 10:00 – 12:00 uur. Er is ruimte voor maximaal 8 personen.

Het verlies van werk is voor velen een traumatische gebeurtenis. Het is meer dan alleen verlies van inkomen. Werk is één van onze zekerheden. Het komt tegemoet aan fundamentele behoeftes zoals: veiligheid, status, zekerheid, zelfvertrouwen, erbij horen enz.

Allemaal zaken die vanzelfsprekend lijken als je een baan hebt. Bij ontslag vallen deze zekerheden weg. Deze informatie online sessie van WerkVinden geeft je handvaten hoe je hier mee om kunt gaan. Deze virale en interactieve informatie bijeenkomst gaat over wat ontslag met je doet, welke fasen van verwerking je tegenkomt en hoe je daar weer uit komt.

Als je wil meedoen meldt je dan hieronder aan. Deze online sessie gaat d.m.v. het programma Zoom. Het werkt simpel. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging, Kort voor het begin van de sessie ontvang je per mail een link die je moet aanklikken om toegang te krijgen tot het gesprek. De weg wijst zich vanzelf.

Over de coach:
Astrid Stapper is een coach die veel ervaring heeft met het helpen van het verwerken van het verlies van je baan. Ze heeft een eigen praktijk en voor WerkVinden verzorgt zij sessies over ontslagverwerking.

 

Astrid Stapper

Astrid Stapper

 

 

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.