Informatiesessie ‘Werkzoeken? .. Maak eerst je hoofd leeg!’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 28/01/2020
14:00 - 16:00

Locatie
Gemiva Ambonstraat 1c Alphen aan den Rijn

Categorieën


Je kunt je baan verliezen door allerlei redenen. Je contract wordt niet verlengd of er spelen bijvoorbeeld dingen op werk of in de privésituatie die er voor zorgen dat je je baan niet kunt behouden. Bij de meeste mensen is werk een belangrijk onderdeel van hun leven, op het moment dat dit wegvalt, valt er een gat. Als je weer opzoek gaat naar werk, is het fijn om met een schone lei te kunnen beginnen. Maar, hoe ga je om met lopende zaken in je privéleven in deze zoektocht, eerdere frustraties, zodat ze je niet belemmeren op weg naar een andere baan. Kortom… hoe maak je je hoofd leeg om weer goed te kunnen zoeken naar werk.

Deze informatiesessie wordt gegeven door twee specialisten; Stephanie Ratcliffe en Jeaninne Speckman van Stichting Lumen en vindt plaats op dinsdag 28 januari en duurt van 14.00 – 16.00 uur, adres Ambonstraat 1c te Alphen aan den Rijn. Kosten voor deelname is € 12,50 (niet leden 15,00). Vooraf inschrijven, want vol=vol

Jeaninne Speckman

Jeaninne Speckman

Steohanie Ratcliffe

Steohanie Ratcliffe

 

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.