Informatiesessie Werkloos en Sociale Voorzieningen

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/07/2020
10:00 - 12:00

Categorieën


WVA Zoom

Werkloos en Sociale Voorzieningen

De regering verwacht een snel oplopende werkloosheid daarom organiseert WerkVindenAlphen voor de 2e maal – in samenwerking met het FNV – een virtuele informatiesessie, op woensdag 8 juli waarbij wordt uitgelegd met welke regelingen (sociale voorzieningen)  je te maken krijgt als je werkloos bent of werkloos wordt.

UWV loket

Je hebt al veel informatie van diverse instanties gekregen of gelezen, maar dat is toch best veel om allemaal makkelijk te ontrafelen. Naast de WW wordt in deze sessie ingegaan op diverse details zoals rechten en plichten, welke inkomsten wel/niet worden gekort, met welk instanties je te maken krijgt en waar je op moet letten.

Naast de WW worden ook de IOAW en IOW, alsmede de participatiewet regelingen (bijstand) toegelicht, die zeker voor de doelgroep 50+ van belang zijn. Ook word je op de hoogte gebracht van de laatste wijzigingen  in de regels voor werkzoekenden. De workshop vindt plaats op  woensdag 3 juni van 10:00 tot 12:00 uur en is via uw computer, mobiel of tablet te volgen. Na aanmelding ontvangt u de link om deze virtuele sessie bij te wonen. Aan melden onderaan deze pagina.

De informatiesessie wordt gegeven door Theo Gennes van het FNV, hij zal proberen al uw vragen te beantwoorden.

 

 

Vooraf inschrijven, want vol = vol.

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.