Informatiebijeenkomst ‘Gratis loopbaanbegeleiding’

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 29/10/2020
10:00 - 12:00

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


 

‘Nieuwe mogelijkheden voor gratis loopbaan begeleiding’

Daar gaat de informatiesessie van donderdag 29 oktober over. Bert Bavelaar van loopbaanadviseur Cruciaal gaat dan vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe het allemaal werkt.

Door COVID-19 zijn er veel ontslagen gevallen, liggen banen op de tocht en denken veel mensen na over hun carrière. Een loopbaanadviseur geeft je zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Helpt je zo nodig bij het kiezen van de juiste (bij)scholing. Of geeft je tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. Om meer mensen de ruimte te geven voor perspectief op hun eigen ontwikkeling heeft het kabinet de regeling ‘NL leert door met inzet van ontwikkeladvies’ getroffen.

Het ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het biedt alle werkenden in de leeftijd van 18 tot de pensioen gerechtigde leeftijd de mogelijkheid tot een ontwikkeltraject bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

De toegang is gratis, maar je registreren als deelnemer is verplicht, vanwege de nieuwe corona maatregelen. Ook tijdens de sessie moeten de deelnemers zich houden aan de corona regels (1,5 meter afstand). Buiten de vergaderruimte is het dragen van een mondkapje in de openbare ruimte van de bibliotheek verplicht. Hou daar rekening mee.

WerkVinden Alphen stelt het op prijs als de deelnemers een vrijwillige bijdrage in de organisatie kosten willen doneren. Daarvoor staat er bij de uitgang een ‘hoge hoed’ waarin je die kunt deponeren.

Bert Bavelaar

Bert Bavelaar

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.