Informatie bijeenkomst “Werkloos en verkenning ZZP-er”

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/03/2020
13:30 - 15:30

Locatie
Gemiva Ambonstraat 1c Alphen aan den Rijn

Categorieën


Je denkt al wat langer na om voor jezelf te beginnen. Ook al omdat het vinden van een passende betaalde baan niet meevalt. Het blijft maar in je hoofd hangen, maar concrete stappen heb je nog niet genomen. WerkVinden Alphen wil je helpen en organiseert daarom de informatie bijeenkomst ‘Werkzoekende en verkenning op ZZP’.

Twee deskundigen van People Assist, Gert Jan Op ’t Land en Annette Brueren, staan stil bij de belangrijkste aspecten van zelfstandig ondernemen. Waarom zou je? Wat zijn de voor- en nadelen? Welke stappen moet je zetten? Zit men wel te wachten op jouw product of dienst? Ze geven nuttige informatie die je kan helpen de stap wel of niet te maken. Je weet dan namelijk wat er bij komt kijken en wat de wel of niet moet doen.

De bijeenkomst is maandagmiddag 23 maart om 13:30 en duurt circa twee uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar WerkVinden stelt het bijzonder op prijs als je een vrijwillige bijdrage levert om de kosten van deze middag te kunnen betalen. De bijeenkomst zal plaatsvinden bij Gemiva, Ambonstraat 1c, Alphen aan den Rijn.

Vooraf inschrijven, want vol=vol

Gert jan Op 't Land

Gert jan Op ’t Land

Annette Brueren

Annette Brueren

 

 

 

 

 

 

 

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.