Hoe komt een 50-plusser in actie om een betaalde baan te bemachtigen?

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 20/11/2018
10:00 - 12:30

Locatie
Gemiva Ambonstraat 1c Alphen aan den Rijn

Categorieën


Tijdens deze workshop zal HR manager en coach Marijn Zandvliet ons meenemen hoe een HR manager kijkt naar 50 plus werkzoekenden.

Martijn is jarenlang HR manager geweest bij de Rabobank en ook al wat langer werkloos geweest, dus hij weet wat er leeft bij zowel de werkzoekende als de werkgever. Deze workshop zal een echte “werk”shop worden, waarbij er ook van de deelnemers het een en ander gevraagd zal worden.

In deze workshop wordt ingegaan op de vragen:

  • Wat heb jij gedaan de afgelopen periode, om aan een baan te komen?
  • Is het werkelijk zo, dat je alleen maar afgewezen word omdat je boven de 50 bent?
  • Heb jij een achterstand opgelopen? Hoe kun je dat goedmaken?

Maar ook:

  • Wat ga jij anders doen om aan een betaalde baan komen, hoe pak jij het aan?
  • Wat mis je bij het UWV of de bijstand?
  • Wat is jouw “actieplan” de komende maanden en hoe ga jij dat aanpakken?

Het doel van deze workshop is om te leren van elkaar en te zorgen dat jij voldoende in staat bent een actieplan  te maken,  zodat je gericht aan de gang kunt, om die ene mooie baan te bemachtigen.

De  workshop vind plaats op dinsdagmorgen 20 november van 10.00 tot 12.30 uur in het gebouw van Gemiva aan de Ambonstraat 1, Alphen aan den Rijn.

Martijn Zandvliet

Martijn Zandvliet

Martijn Zandvliet is een HRM professional, (Loopbaan)coach en Organisatieadviseur met 15 jaar ervaring. Vanuit zijn HR achtergrond heeft hij veel organisatie-  en persoonlijke veranderingen begeleid en verbeteringen gerealiseerd. Organisaties behalen meer resultaat wanneer mensen met plezier werken. Vanuit zijn rol levert hij hieraan een bijdrage. Hij werkt vanuit verbinding: authentiek, open en oprecht.

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.