Fotosessie: Een professionele profielfoto maakt het verschil!

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 23/11/2020
19:00 - 22:00

Locatie
Bibliotheek Rijn en Venen

Categorieën


AngelaFotosessie: Een goede profielfoto maakt het verschil!

‘Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk’, is de gevleugelde uitspraak. Als je op zoek bent naar een baan geldt dat zéker voor je profielfoto op LinkedIn en cv. Een goede profielfoto geeft een eerste indruk van wie je bent en wat je uitstraalt, zowel professioneel als persoonlijk. Een professionele foto kan een wereld van verschil maken voor je presentatie naar de buitenwereld.

WerkVinden Alphen organiseert op 23 november een fotosessie

Tijdens deze avond ben je van harte welkom om een professionele profielfoto van je te laten maken.
De fotograaf weet precies hoe jij het beste overkomt op de foto en klikt op de juiste momenten af. Uiteraard weet hij alles af van de technische aspecten die van belang zijn voor een perfecte profielfoto.
Canon-2203153_960_720-600x400.jpg

Hoe kun je je voorbereiden?

  • Schrijf je in via onderstaand formulier
  • Kies kleding die passend is bij de baan waar je naar op zoek bent.
  • Gebruik geen drukke prints of patronen in je kleding.
  • Kies neutrale kleuren.
  • Zorg dat je ontspannen en uitgerust bent.
  • Kijk open en vriendelijk in de camera.

Voor wie?

  • Voor iedereen die een goede profielfoto nodig heeft!

Hoeveel foto’s?

  • Je ontvangt drie profielfoto’s. Desgewenst in kleur of zwart-wit Je krijgt direct het resultaat te zien. De foto’s worden binnen een week per e-mail naar je toegestuurd.

Hoe verloopt de avond?

  • Door de Corona maatregelen kun je niet gewoon binnenlopen. Aanmelden is vereist. De fotosessie zelf duurt tussen de 10 en 15 minuten.

Over de fotograaf

Raymond Geertsen

Al sinds het begin van de jaren zeventig loopt de fotografie als een rode draad door het leven heen van onze fotograaf. Sinds 2012 ligt zijn focus binnen de fotografie hoofdzakelijk bij het fotograferen van mensen. Door het volgen van talloze workshops en trainingen heeft hij zich de laatste jaren sterk ontwikkeld. Sinds 2016 fotografeert hij jaarlijks de voor- en najaarscollectie van een Amsterdams modemerk.

 

Invullen / Reserveren

De inschrijving is nog niet geopend voor dit evenement. / Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.